تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
News
زمان ارسال : چهارشنبه, 11 اسفند 1395 09:53
پرینت

شرکت گوکرن یکی از حامیان دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم

 

با توجه به اهمیت موضوع تغذیه در سلامت انسان، دومین همايش ملي قرآن و علوم زيستي با محوریت غذای سالم  در تاريخ دوشنبه 9 اسفند ماه سال 1395 برگزار در تالار صائب دانشکده ادبیات دانشگاه اصفهان برگزار شد.

شرکت گوکرن نیز به عنوان یکی از حامیان و همچنین مشارکت کنندگان این همایش در نمایشگاه جانبی غذای سالم به معرفی محصولات ارگانیک، سالم و گواهی شده تولیدی خود با نام تجاری "آبگینه" پرداخت.

دکتر هوشنگ طالبی، رییس دانشگاه اصفهان، آیت‌الله عالمی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، محمدرضا ستوده‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، سيد هدايت حسيني، رئيس انستيتو تغذيه کشور و برخی از اساتید علوم قرآن و حدیث و اساتید گروه زیست شناسی در این همایش در خصوص قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم، سخنرانی نمودند.

 

Dovomin Hamayeshe Ghoran va Olome zisti Isfahan Uni 95 www.organiccenter.ir

 

محورهای همایش:

 

1- غذای حلال

1-1- قرآن و غذای حلال

1-2- غذا از منظر سایر ادیان

1-3- ملاک‌ها و توصیه‌های دینی در خصوص تغذیه‌ی مطلوب

1-4- حیوانات حلال و حرام گوشت

1-5- مواد غذایی ذکر شده در قرآن کریم

1-6- رزق حسن، رزق حلال و رزق طیب

1-7- غذای حلال و تکوین جنین (مراحل قبل از بارداری)

1-8- غذای حلال و مراحل رشد جنین (دوران بارداری)

1-9- مواد تشکیل‌دهنده غذای مطلوب

1-10- تغذیه و حفظ ذخائر محیط زیست

1-10-1- رعایت حقوق حیوانات

1-10-2- حفظ حیات وحش

1-10-3- حفظ پوشش هاي گياهي


2- تغذیه و سلامت انسان

2-1- تغذیه و سلامت روح و روان

2-2- سن و تغذیه

2-3- آسیب‌شناسی وضعیت موجود تغذیه در ایران و جهان

2-4- اثر آلاینده‌های زیستی در تغذیه

2-5- غذاهای طبیعی و غذاهای مصنوعی

2-6- تغذیه و طب مکمل

2-7- ارتباط تغذیه با باروری و ناباروری

2-8- غذا درمانی

2-9- غذاهای آماده (فَست فود)


3- فقه تغذيه

3-1- فقه تغذيه از منظر قرآن و حديث

3-2- آراي انديشمندان اسلامي در عرصه فقه تغذيه

3-3- مطالعات بين رشته اي فقه تغذيه

3-4- فقه تغذيه از منظر اديان

3-4- احکام مستحدثه فقهي در تغذيه


4- غذا و سبک زندگی

4-1- سبک زندگی و رژیم غذایی

4-2- آداب تهیه غذا

4-3- آداب خوردن غذا

4-4- رعایت حقوق دیگران در خوردن غذا

4-5- افراط و تفریط در تغذیه

4-6- حقوق اجتماعی و تغذیه

4-7- تأثیر زمان و مکان در تغذیه


5- امساک در غذا

5-1- انواع رژیم‌های پرهیز غذایی

5-2- روزه و سلامت انسان

5-3- روزه در ادیان گوناگون


6- صنایع غذایی

6-1- راهکارهای آماده‌سازی، طبخ و نگهداری غذا

6-2- بررسی ذبح شرعی در دین مقدس اسلام و سایر ادیان

6-3- فن آوري هاي نوين توليد مواد غذايي

6-4- ارزيابي نقاط قوت و ضعف فن آوري هاي غذايي


7- تجارت غذا

7-1- پیامدهای تقلب در تهیه مواد غذایی

7-2- تجارت غذای حلال


8- غذا و اقتصاد مقاومتي

8-1- ابعاد وابستگي در حوزه مواد غذایی

8-2- نقش آموزه هاي قرآني در استقلال غذايي

8-3- مصاديق موفق فعاليت هاي علمي در جهت کاهش وابستگي در عرصه غذايي


9- ساير موارد مرتبط

 

poster Hayameshe Ghoran va olome zisti 95 www.organiccenter.ir

 

 

دبيرعلمي همایش: دکتر محمدرضا ستوده نيا (گروه قرآن و علوم حدیث)

دبيراجرايي همایش: دکتر مجيد مرادمند (گروه زیست شناسي)

وب سایت همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم: http://qb2f.ui.ac.ir

 

خبرگزاری گوکرن/ زمستان 95